Open inloopavond

Op woensdag 4 oktober houden wij een open inloopavond over het mogelijke zonnepark nabij Blokzijl. Tijdens deze avond gaan Plaatselijk Belang Blokzijl, coƶperatie Steenergie en gemeente Steenwijkerland opnieuw in gesprek met belangstellenden en omwonenden en geven inzage in het herziene voorstel. De bijeenkomst wordt gehouden in De Ploats in Blokzijl. Inloop vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur.

Zonnepark de Hoop

De voorgaande bijeenkomsten stonden in het teken van het ophalen van vragen vanuit de gemeenschap en het geven van informatie over het zonnepark. Na vele interessante gesprekken met omwonenden, belanghebbenden en grondeigenaren hebben wij alle informatie kunnen verzamelen om het voorstel te herzien. Wij staan voor 100% lokaal eigendom en willen de lusten en zo ook eigenaarschap lokaal bieden. Iedereen kan meedoen in een stukje zonnepark.

Duurzaam doen we samen.

Om de visie van Zonnepark De Hoop tastbaar te maken, bieden wij u de mogelijkheid om het park driedimensionaal te bekijken. Aanschouw het project en krijg een gevoel van hoe het zal passen in ons prachtige landschap.

Tijdens de avond is er ruimte om vragen te stellen aan Gemeente Steenwijkerland, Plaatselijk Belang Blokzijl en Steenergie.

Inloopavond 4 oktober Blokzijl